Consulten en Tarieven

Mogelijkheden en Tarieven.

Consult “Bewust gezonde leefstijl” incl. Gewicht-screening (ong. 1,25 uur) €62,50
  • U krijgt een gewichtsscreening (berekening van huidige gewicht, middelomtrek, BMI, vetpercentage, spiermassa, visceraal vet en gezond streefgewicht);
  • Ik zal u aan de hand van een voedings- en beweeganalyse informatie en praktische tips geven over een eenvoudig gezonde leefstijl zowel op het gebied van voeding en beweging. U ontvangt het voedings- en beweegadvies op papier.
Los vervolgconsult (45 minuten) €37,50
  • Een goed hulpmiddel om na het coachingstraject een ‘vinger aan de pols te houden’ of als stimulans. Ruimte voor het bespreken van valkuilen en/of het stellen van vragen.
Los vervolgconsult (30 minuten) €25,00
  • Een goed hulpmiddel om na het coachingstraject een ‘vinger aan de pols te houden’ of als stimulans. Ruimte voor het bespreken van valkuilen en/of het stellen van vragen.
Weegconsult (20 minuten) €16,50
  • Mogelijkheid om te zien “waar u staat” en als stimulans.
5 Weegconsulten-strippenkaart (5 x 20 minuten)

€77,50
Coachingstraject “Bewust gezonde leefstijl” €175,50
  • Intakegesprek (1,25 uur): gewichtsscreening, analyse van: hulpvraag; motivatie; stress; leefstijl; medische geschiedenis. Voedings- en beweeganalyse en persoonlijk voedings- en beweegadvies, kennisvergroting;
  • Groot consult (45 min.): vaststellen doel, bespreking valkuilen, coaching, motivatie en kennisvergroting;
  • 4 vervolgconsulten (2 van 30 min. 2 van 20 min.): bespreken doel/resultaat, bespreking valkuilen, coaching, motivatie, kennisvergroting. Gedurende het traject krijgt u naast de persoonlijke consulten begeleiding per Whats-app/sms en mail.
Workshop (voor particulieren) ‘Bewust gezonde leefstijl’ (4 tot 6 personen, voor gastvrouw/gastheer gratis)
  • Voor iedereen die geïnteresseerd is in een eenvoudig bewust gezonde leefstijl. Informatie en praktische tips over gezonde voeding en beweging. Een gewicht-screening is eventueel mogelijk. Spelregels: – is gratis voor gastvrouw/gastheer – workshop wordt bij gastvrouw/gastheer gehouden – gastvrouw/gastheer nodigt zelf minimaal 5, maximaal 7 personen uit – prijs per persoon bij 5 personen is €20,00 – prijs per persoon bij 7 personen is €17,50
Workshops voor bedrijven over bijv. “Gezonde Leefstijl” of “Voeding binnen een praktische gezonde leefstijl” zijn op aanvraag en hiervoor zal een offerte op maat worden gemaakt.

Locatie consulten/regeling kilometervergoeding
Met mijn praktijk werk ik vanaf 1 januari 2021 vanuit Boogie Woogie, Roelvinkstraat 2 in Winterswijk.  Bij uitzondering kunnen de consulten bij u thuis plaatsvinden. De praktijk is van dinsdag tot en met vrijdag geopend en op zaterdagochtend op afspraak. Buiten een straal van 10 km, reken ik € 0,19 per km.

Verwijzing huisarts
Heeft uw overgewicht een medische of psychische oorzaak, of is er sprake van extreem overgewicht dan kan ik u eerst doorverwijzen naar uw huisarts of met uw goedkeuring overleg hebben met uw huisarts.