Consulten en Tarieven

Mogelijkheden en Tarieven

Afhankelijk van uw zorgverzekering is vergoeding vanuit het aanvullende pakket eventueel geheel of gedeeltelijk mogelijk!

Oriënterend (telefonisch) gesprek is gratis

Consult “Bewust gezonde leefstijl” incl. Gewicht-screening (ong. 1,25 uur) €65,00
 • U krijgt een gewichtsscreening (berekening van huidige gewicht, middelomtrek, BMI, vetpercentage, spiermassa, visceraal vet en gezond streefgewicht);
 • Ik zal u aan de hand van een voedings- en beweeganalyse informatie en praktische tips geven over een eenvoudig gezonde leefstijl zowel op het gebied van voeding en beweging. U ontvangt het voedings- en beweegadvies op papier.
Los vervolgconsult (45 minuten) €39,50
 • Een goed hulpmiddel om na het coachingstraject een ‘vinger aan de pols te houden’ of als stimulans. Ruimte voor het bespreken van valkuilen en/of het stellen van vragen.
Los vervolgconsult (30 minuten) €27,00
 • Een goed hulpmiddel om na het coachingstraject een ‘vinger aan de pols te houden’ of als stimulans. Ruimte voor het bespreken van valkuilen en/of het stellen van vragen.
Weegconsult (15 minuten) €13,50
 • Mogelijkheid om te zien “waar u staat” en als stimulans.
5 Weegconsulten-strippenkaart

€62,50
Coachingstraject “Bewust gezonde leefstijl” €177,50
 • Intakegesprek (1,25 uur): gewichtsscreening, analyse van: hulpvraag; motivatie; stress; leefstijl; medische geschiedenis. Voedings- en beweeganalyse en persoonlijk voedings- en beweegadvies, kennisvergroting;
 • Groot consult (45 min.): vaststellen doel, bespreking valkuilen, coaching, motivatie en kennisvergroting;
 • 4 vervolgconsulten (1 van 30 min. 3 van 20 min.): bespreken doel/resultaat, bespreking valkuilen, coaching, motivatie, kennisvergroting. Gedurende het traject krijgt u naast de persoonlijke consulten begeleiding per Whats-app/sms en mail.
Workshop ‘Bewust gezonde leefstijl’ (4 tot 6 personen, voor gastvrouw/gastheer gratis)
 • Voor iedereen die geïnteresseerd is in een eenvoudig bewust gezonde leefstijl. Informatie en praktische tips over gezonde voeding en beweging. Een gewicht-screening is eventueel mogelijk. Spelregels: – is gratis voor gastvrouw/gastheer – workshop wordt bij gastvrouw/gastheer gehouden – gastvrouw/gastheer nodigt zelf minimaal 5, maximaal 7 personen uit – prijs per persoon bij 5 personen is €20,00 – prijs per persoon bij 7 personen is €17,50
“Overgangs”- adviespakket €112,50
 • Intakegesprek (1,25 uur): analyse van voeding en overgangsklachten; bespreking evt. risicofactoren (t.a.v. o.a. osteoporose, hart- en vaatziektes, cholesterol), advies voeding en overgangsklachten;
 • Vervolgconsult (1 uur): voortgang voedingspatroon/bespreken valkuilen; analyse en advies betreft het beweegpatroon en de balans tussen in- en ontspanning. 
“Overgangs”- adviespakket + (inclusief 2 gewichtssreenings) €137,50
 •  Intakegesprek (1,5 uur): analyse van voeding en overgangsklachten; bespreking evt. risicofactoren (t.a.v. o.a. osteoporose, hart- en vaatziektes, cholesterol), advies voeding en overgangsklachten;
 • Vervolgconsult (1,25 uur): voortgang voedingspatroon/bespreken valkuilen; analyse en advies betreft het beweegpatroon en de balans tussen in- en ontspanning. 

Locatie consulten/regeling kilometervergoeding
Op de vrijdagochtend werk ik met mijn praktijk (9.00 uur-13.00 uur) Fysiotherapiepraktijk Centrum Weeninkpad in Winterswijk en op andere dagen bij Fysiotherapie Beatrixpark, Beatrixpark 26 in Winterswijk.  Bij uitzondering kunnen de consulten bij u thuis plaatsvinden. De praktijk is van dinsdag tot en met vrijdag geopend en op zaterdagochtend op afspraak. Buiten een straal van 10 km, reken ik € 0,19 per km. Tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Verwijzing huisarts
Heeft uw overgewicht een medische of psychische oorzaak, of is er sprake van extreem overgewicht dan verwijs ik u (eerst) door naar de huisarts.