Vrijdag 22 november: gratis beenanalyse, gewicht-screening en fittest

Gratis beenanalyse, gewicht-screening en fittest op vrijdag 22 november

Last van pijnlijke of vermoeide benen, overgangsklachten, darmklachten, gewichtsproblemen, of ben u vermoeid?. En bent u benieuwd wat wij daarin voor u kunnen betekenen?

Kom dan op vrijdag 22 november naar fysiotherapiepraktijk Centrum Weeninkpad.
In samenwerking met Praktijk Gezond Gewicht Winterswijk en Bauerfeind organiseren wij een dag waarop u gratis en vrijblijvend een aantal metingen kunt laten verrichten.

Beenanalyse en fittest

“Tintelingen, jeuk, kramp of een vermoeid gevoel in de benen zijn vaak de eerste signalen dat er iets mis kan zijn met de doorbloeding van de benen en in samenwerking met Bauerfeind bieden wij daarom een digitale test aan waarbij de doorbloeding van de vaten kan worden gemeten”, zegt oedeemtherapeut Natasja Burgers. ”Aan de hand van de test kunnen wij mensen adviseren wat te doen. Daarnaast geven wij van Centrum Weeninkpad op die dag ook een gratis fittest.
Wij hebben hiervoor professioneel apparatuur voorhanden, waarmee wij de mensen een goed beeld kunnen geven van hun fitheid”, aldus Natasja.

Gewicht-screening

Renate Grevers van Praktijk Gezond Gewicht Winterswijk geeft op deze dag gratis gewicht-screening. Met deze meting worden gewicht, lichaams- en buikvet, spiermassa, BMI en taille-omvang gemeten. Renate vertelt: ”De meting is een mooi middel om te zien waar u staat ten opzichte van de gezondheid, waarbij ik het buikvet en de taille-omvang eigenlijk de belangrijkste vind, omdat dit meer iets zegt over bepaalde risicofactoren als hart- en vaatziekten, een verstoord cholesterolbeeld etc.
Als BGN-gewichtsconsulent wil ik dit het liefst voorkomen. Naast de screening kan ik u ook informeren wat Praktijk Gezond Gewicht voor u kan betekenen als het gaat om een gezonde leefstijl. zoals advies bij het behalen van een gezond gewicht, onrustige darmen, energiedips, overgangsklachten etc”.

Voor wie?

Deze metingen zijn voor iedereen geschikt. Indien u een pacemaker of elektronisch implantaat heeft dan wordt de gewichtsscreening aangepast vanwege de meetapparatuur.

Interesse? Maak een afspraak!

In verband met de planning willen wij u adviseren een afspraak te maken, zodat de wachttijd beperkt blijft. U kunt hiervoor bellen met Centrum Weeninkpad 0543-517492.